slide 1slide 2slide 3

Priprema kože za letnje vremeDok ne stigne sledeća zima, bićete više napolju što podrazumeva više stresa za kožu lica, izloženost spoljnim uticajima - sunčevim zracima, vetru, prašini, zagađenom vazduhu... Ukoliko je koža tokom zime izgubila balans, potrebno je da se što pre podvrgnete tretmanima koji će regulisati ovaj poremećaj.

Tretman hidratacije je posle zime preporučljiv za sve tipove kože, a masnu i mešovitu kožu je najbolje da počastite tretmanom algama.

S obzirom da nas u narednim mesecima očekuju vrućine, kožu je sada potrebno dubinski očistiti od masnoća, mitisera, bubuljica, kako bi se sprečile dalje infekcije.

Ako ste od onih koji preko leta ne nanose puder, vaše lice će zbog širenja pora na visokim temperaturama biti otvoreno za bakterije i druge štetne materije. A ako podloge i pudere koristite i tokom vrelih letnjih dana, onda opet morate paziti, jer kožu morate detaljno čistiti kako bi zaustavili moguće iritacije i upale.

Dakle, kakve god poremećaje kože da imate, akne, bubuljice, masnoće, T zonu, suvu kožu, lišajeve ili fleke, sve se to povećava na vrućini, pa se na vreme odbranite od problema, posetite kozmetičara i sačuvajte svoju lepotu.


Izrada sajtova - Freelancer.rs